При заплащане за полети на място, може да заплатите с PayPal! Отзиви от полетите ни, снимки и филми, може да намерите на страницата ни във Фейсбук.

меню:МЕСТАТА

ЗА ЛЕТЕНЕ

«СОПОТ

«СЛИВЕН

«ВИТОША

«БУРГАС

«АЛБЕНА

«ШУМЕН

«ТОПОЛА

Тандемни полети

1. Какво представлява един тандемен полет с парапланер и тандема?

Ако искате да се насладите на полета на птиците, заповядайте! Летенето с безмоторен парапланер в максимална степен Ви доближава до това усещане. Използвайки само природните условия - топъл въздух /термики/ и вятър, можем да се задържим във въздуха с часове и да прелетим стотици километри. Световния рекорд за полет с парапланер е над 500 км., БГ рекорда е над 320 км. При тандемните полети с парапланер, които предлагаме, прелетяното разстояние започва от 3-5 км. при панорамен полет, 15-20 км. при прелет и над 30 км. за тандемен полет с парапланер Балчик - нос Калиакра /само при запитване/, това е и най-дългата дистанция за комерсиални тандемни полети с парапланер, в света !!!
ПАНОРАМЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: 15-30 мин. Излитане от старта, набиране на височина, разходка в района, кацане на мястото определено за кацалка. Дължината на полета е 3-5 км.
ТАНДЕМЕН ПРЕЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: + 1 час. Излита се от старта, набира се височина /до 3000 м./ - в зависимост от метеорологичните условия. Прелитат се 15-20 км. над най-интересните места и се приземяваме на мястото за кацане. По време на полета, ако желае, пасажера получава възможност сам да управлява парапланера.
АКРОБАТИЧЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ: 8-10 мин. Излитане от старта, летене към мястото за приземяване, акробатика над мястото за приземяване, (претоварването достига 2-3G) - до достигане на минимална безопасна височина, кацане.

МОТОРЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР:20-30 мин. Излита се от летище. Заради наличието на двигател сме независими от метеорологичните условия.

2. Кой може да се вози на двуместен парапланер ?

- На практика няма ограничения за възраст, години или килограми.С нас са летели пасажери на възраст от 5 до 76 годишна възраст.

3. Нужно ли е физическо усилие за полет ?

- Не е нужно каквото и да е физическо усилие. Излитането става само с няколко крачки. Нужно ли е физическо усилие за полет?

4.Къде и кога се осъществява полета?

Март-Октомври: Витоша, Сопот, Сливен, Варна /Шумен, Албена, Tопола/ и Бургас /Морската градина/. ПОЛЕТИТЕ ЗАВИСЯТ ОТ МЕТЕОРОЛОГИЧНИТЕ УСЛОВИЯ. За резервация се свържете с нас по телефона 2-3 дни предварително.Какво е необходимо да имате? Спортни обувки /маратонки/, ветроустойчиво яке, дълги панталони, слънчеви очила. Не забравяйте фотоапарат или камера!ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ:

1.ВАУЧЕР ЗА ПАНОРАМЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР:
15-30 мин./3-5км./. Цена 90 лв.
2.ВАУЧЕР ЗА ТАНДЕМЕН ПРЕЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР:
+ 1час /15-20 км./. Цена 150 лв.
3.ВАУЧЕР ЗА АКРОБАТИЧЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР:
8-10 мин. Цена 110 лв.
4.ВАУЧЕР ЗА МОТОРЕН ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР:
20-30 мин. Цена 90 лв.

ЦЕНА ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА ПОЛЕТА- 30 лв.

Цената на ваучерите не включва транспорт до местата за летене.
Ваучерите са с валидност 1 година-от датата на издаване.

Ваучерите се доставят от куриер, до посочен от Вас адрес, или офис на куриерска фирма - до поискване.
Заплащат се с наложен платеж при получаване.
Разходите за доставка са споделени. Вие заплащате сумата от 3 лв.

Ваучери поръчани до 13.00 часа в работен ден, се доставят на следващия работен ден.За поръчка на ваучер от днес за днес се свържете с нас по телефона.

  • ФОРМА ЗА ЗАЯВКА НА ВАУЧЕР  • При приета заявка за ваучер, ще получите потвърждение на Вашата е-поща.


    За контакт : fly4fun@4pilotsonly.com


    GSM : 0893 54 19 19